Hängmattan

Försöker varva ner och andas in och ut. Sommar, lite mer ledigt och äntligen en plats där jag verkligen kan känna ro. Trivs så bra i huset nu och även om vi har mycket kvar att göra börjar jag se ljuset i tunneln. Garderoben/dressingroom snart klart. Rätt lampor börjar komma upp. Stolar är på plats i köket osv.

Hade aldrig kunnat tro att det skulle ta så lång tid att bo in sig och bygga klart men inser att vi kanske kommer bli klara till jul. Då har vi bott här i ett år. Jag trodde kanske 3 månader. Men det är väldigt typiskt mig att racea på. Det är klart vi skulle kunna hinna på så kort tid men då blir det också många kompromisser. Och här ska vi kanske bo hela livet så vill inte stressa.

Nu är allafall hängmattan på plats under eken och här mår jag himla bra. Nerbäddad nu efter löptur och dusch. Tog med bok, duntäcket och kudde. Så skönt att ligga i värme men med den friska luften. Otroligt glad för det ❤️