Hej pĂ„ er 💛 Jag hoppas att ni mĂ„r bra och att ni haft en mysig helg och tredje advent. HĂ€r kommer veckans meny, alla recept finns lĂ€nkade i rubriken.

MÄndag: #köttfrimÄndag med grönkÄlspasta.

GrönkĂ„l Ă€r verkligen gott, speciellt om man blandar det med parmesanost… Den hĂ€r snabba pastan passar perfekt vintertid nĂ€r det inte finns sĂ„ mycket hĂ€rliga grönsaker att vĂ€lja pĂ„ hĂ€r i norden, utom just grönkĂ„l.

Tisdag: Latbakad potatis

Att skiva bakpotatisen och baka i ugnen med goda spanska smaker blir oförskĂ€mt gott och gĂ„r löjligt mycket snabbare Ă€n om du skulle baka dem hela. Det fina Ă€r ocksĂ„ att de suger Ă„t sig alla smaker frĂ„n de andra ingredienserna. Det Ă€r sĂ„ enkelt att laga den hĂ€r rĂ€tten att precis alla kan göra det – Ă€ven om man aldrig sett ett kök i hela sitt liv

Onsdag: Kyckling med krÀmig dragonsÄs

Det hĂ€r kan vara mitt mest uppskattade recept, trogna följare har sett det i olika former och kanske till och med hittat det hĂ€r receptet i boken ”supergott och supersnabbt” och lagat det. Det Ă€r sĂ„sen som Ă€r sjĂ€lva grejen med den hĂ€r rĂ€tten, dĂ€r av mycket sĂ„s, och jag lovar att det kommer gĂ„ Ă„t. Jag har vispgrĂ€dde och vanlig crĂšme fraiche, det blir sĂ„ gott!

Torsdag: Soppa sÄklart! Den hÀr veckan potatis och löksoppa.

📌Tips! stek torrt bröd i olivolja eller smör till frasiga krutonger sĂ„ gott i soppan!

Fredag: VÀrldens lÀttaste lasagne!

Den hÀr goda lasagnen hittade jag pÄ nÀr jag kom hem frÄn en lÄng flygresa. Trött, jetlaggad och jÀttehungrig. Jag rörde ihop detta och höll tummarna för att det skulle bli gott medan jag packade upp resvÀskan och duschade. Jag ska erkÀnna att jag blev förvÄnad över resultatet, hur gott som helst och sÄ enkelt att svÀnga ihop trots att jag inte sovit pÄ 24 timmar.