Veckans meny

Jag hoppas att ni haft en härlig helg och start på det nya året. Jag har tagit det lugn och jobbat med min nya kokbok, skrivit recept och provlagat rätter. Nu är årets andra vecka här och med det veckans meny 🧡

Måndag: Nu lovar ni mig att ni svänger ihop den här pastan med tomatsås om ni har en påse saffran kvar fån jul!

Tisdag: Sallad på grötriset du har kvar från julen, ett perfekt grundrecept som du kan anpassa efter vad du har i kylen, frysen och skafferiet.

Onsdag: Mitt nya favoritrecept 2022 som får hänga med in i 2023, Shepherds pie med linser och köttbuljong för maxad smak!

Torsdag: Tjuvstarta helglyxen med mandelpanerad torsk med ärtor och brynt smör, lika lätt att laga som en vardagsrätt men smakar som en härlig fredagsmiddag! 

Fredag: Den här veckan avslutar vi med ett klassisk taco-mys tycker jag! Jag vet inte men i min värld känns det som allt blir gott som halloumiversion och de här tacosarna är magi! Det här kan du äta precis så som du äter dina vanliga tacos bara att du byter färs mot halloumin.

Fler enkla recept för vardag och helg hittar du bla. i min kokbok Hur lätt som helst, köp den här! Om du söker ett specifikt recept kan du alltid testa att googla Jessica Frej + Receptet du söker.