Hej pĂ„ er 💖 Jag hoppas att ni haft en fin helg. HĂ€r kommer veckans meny!

MÄndag: Börjar vi men en riktigt vÀrmande och god potatisgryta med curry, ingefÀra och vitlök.

Tisdag:  Gör det megalÀtt för dig sjÀlv och köp en fÀrdig pajdeg och gör en paj med zucchini och halloumi.

Onsdag: I oroliga tider finner jag det rogivande att laga mat eller baka. Att röra i en risotto och lÄta hemmet fyllas med dofter skÀnker mig lugn och trygghet, testa du ocksÄ med den hÀr smarriga tomatrisotton.

Torsdag: Firar vi med en palsternackssoppa som Ă€r ”god pĂ„ riktigt”, klicka pĂ„ receptet sĂ„ fattar ni vad jag menar 😉

Fredag: Den hÀr comfort-food veckan avslutar vi med en riktigt god lasagne. Just det hÀr receptet Àr helt veganskt, men om du kÀnner för det kan du givetvis byta ut den plantbaserade matlagningsgrÀdden till vanlig, vegofÀrsen till nötfÀrs och toppa med lite riven ost om andan faller pÄ.

Fler enkla och vegetariska recept för vardag och helg hittar du bla. i min kokbok Jessicas vegomiddagar : hur lÀtt som helst köp den hÀr! Om du söker efter ett specifikt recept kan du alltid testa att googla Jessica Frej + Receptet du söker.