Veckans Meny

Hej allihopa! Jag hoppas att ni haft en underbar helg, jag kan inte förstå att januari snart är över redan? 😳 Hur som helst ska vi äta hela veckan och här kommer tips på vad du kan laga 🧡

Måndag: Kickar vi igång med en av mina favoritpastor, grönkålspasta! Grönkål är verkligen gott, speciellt om man blandar det med parmesanost… Den här snabba pastan passar perfekt vintertid när det inte finns så mycket härliga grönsaker att välja på här i norden, utom just grönkål.

Tisdag: Min mormor brukar göra omelett med champinjonstuvning till påsk, midsommar och jul. Jag tycker det är supergott och perfekt till lunch eller middag året om.

Onsdag: Laga middag på nolltid mitt i veckan? Inga problem ❤️ varsågoda här kommer receptet på den här tomatsoppan med halloumi.

Torsdag: Latbakad potatis! Att skiva bakpotatisen och baka i ugnen med goda spanska smaker blir oförskämt gott och går löjligt mycket snabbare än om du skulle baka dem hela. Det fina är också att de suger åt sig alla smaker från de andra ingredienserna. Det är så enkelt att laga den här rätten att precis alla kan göra det – även om man aldrig sett ett kök i hela sitt liv

Fredag: Har du provat min bakade risotto? Ett av mina mest uppskattade recept! Världens bästa fredagsmiddag pga noll stök och 100% njut! 😍

Fler enkla recept för vardag och helg hittar du bla. i min kokbok Jessicas vegomiddagar : hur lätt som helst köp den här! Om du söker efter ett specifikt recept kan du alltid testa att googla Jessica Frej + Receptet du söker.