Veckans Meny

Glad måndag på er! Jag hoppas att ni haft en fin och mysig helg💚 Här kommer tips på vad ni kan laga till middag i veckan, klicka på rubrikerna för att komma till recepten. Fler recept hittar ni i min kokbok Jessicas vegomiddagar : hur lätt som helst, köp den här!

Måndag: Råraka med morot och halloumi
Det mest geniala med den här rätten är att det alltid går att laga den. I min kyl finns nämligen alltid potatis, morot och halloumi. Vet ni varför? Jo för alla dom grejerna har väldig lång hållbarhet så det är sån mat som man alltid kan ha hemma för det blir i princip aldrig gammalt. Perfekt!

Tisdag: Kålpudding
Det är lite tidskrävande att göra kålpudding men det är verkligen värt all tid och det är inte alls svårt. Det här är husman när det är som bäst tycker jag!

Onsdag: Pasta arrabiata
Arrabiata betyder arg på italienska och jag gissar helt fritt att en och annan italienare blir lite arg på mig över hur jag helt fräckt tolkat den här rätten på mitt eget sätt, utan att ha haft hyfs nog att byta namn på den. Fast om de får smaka tror jag att de är allt annat än arga för min pasta arrabiata är makalöst god!

Torsdag: Morotssoppa
Har du provat Nicoles morotssoppa? Massor av ingefära och helt amazing💖 Nicole är en av mina barndomskompisar och jag är så glad för henne. Då, nu och föralltid.

Fredag: Portabelloburgare
Ibland när det vankas ”köttfria” burgare så kan man tänka att nu blir det trist, det här blir någon smaklös hälsogrej som inte går att tugga såvida man inte är en häst 🐎 Men inte när jag lagar mat, den här är sanslöst maffig och god och passar perfekt att fira veckans slut med.