Veckans meny

Hej fina ni! Jag hoppas att ni haft en fin helg ❤️ Här kommer tips på vad ni kan laga till middag i veckan.

Måndag: Pasta piselli. Den här pastan åt jag på en semester i Rom på en liten charmig restaurang, jag blev helt kär och antecknade allt som den innehöll för att kunna återskapa rätten hemma. Den påminner mycket om en carbonara men är faktiskt ännu godare, jag vet att det låter märkligt med mynta, men det passar helt perfekt!

Tisdag: Vilda bönor. En av mina absoluta höst- och vinterfavoriter renskavsgryta fast vegetarisk, funkar kanon!

Onsdag: Halloumipytt. En kanonrätt att laga mitt i veckan, gör ett par extra portioner och lägg i matlådan 👌🏻

Torsdag: Krämig kycklinggryta med parmesan. En rätt som gjorde succé i både Nymo och hemma hos mig med familj och vänner senare på kvällen! Passar dig som behöver en varm kram 🤗

Fredag: Torsk med rödbetor, kapris och brynt smör. Rätten som fick mig att börja äta fisk! Det är en perfekt nybörjar-rätt eftersom den är mild men ändå med mycket smak från kapris, betor och brynt smör.