Fram pĂ„ grill!! 😍

Äntligen Ă€r den hĂ€r – den bĂ€sta av alla sĂ€songer GRILLSÄSONGEN! 🌞 HĂ€r kommer 5 grillfavoriter att testa i veckan, alla recept finns lĂ€nkade i inlĂ€gget. Om du blir sugen pĂ„ mer grillinspo eller vill lĂ€ra dig hur man grillar pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt hittar du allt i min kokbok Grilla – Hur lĂ€tt som helst!

🍋 Sommarens godaste citronsĂ„s 

🧄 Kryddiga lammfĂ€rsspett som min mamma ofta grillade pĂ„ sommaren nĂ€r jag var liten, hon brukade göra pĂ„ nötfĂ€rs men jag gillar lamm bĂ€ttre, och eftersom jag för det mesta Ă€r pĂ„ Gotland sommartid sĂ„ blir det gotlĂ€ndskt lamm för min del.

🧈 Grillad lax med ingefĂ€rssmör. AlltsĂ„ det hĂ€r smöret, vad ska jag sĂ€ga! Kanske en av mina bĂ€sta idĂ©er nĂ„gonsin, testa ni kommer inte bli besvikna. Vet att jag sagt det förr men jag menar det alltid nĂ€r jag sĂ€ger det!

đŸ„” Potatis som blir som ångkokt på grillen med smak av citron och vitlök.

🍆 Melanzaneburgare! En av mina favoritrĂ€tter Ă€r Melanzane parmigiana jag Ă„t det första gĂ„ngen i Rom hemma hos en kvinna som heter Donatella som jag kĂ€nde pĂ„ omvĂ€gar. Hursomhelst det Ă€r ett av mina absolut finaste matminnen. Hela den dĂ€r middagen faktiskt det var sĂ„ brutalt gott allting men det som verkligen stod ut var Melanzane parmigiana. Jag lagar det ofta hemma Ă€ven om den egentligen Ă€r rĂ€tt omstĂ€ndlig. NĂ€r jag skrev Grilla – Hur lĂ€tt som helst tĂ€nkte jag: varför inte göra en burgare med samma goda smaker och satan vilken bra idĂ© det var! Dels ca 100 gĂ„nger lĂ€ttare Ă€n ursprungsrĂ€tten och sĂ„ obeskrivligt gott!