Veckans Meny

Ny vecka & ny meny! Alla recept finns länkade i inlägget, kolla in min bok Supergott & Supersnabbt för fler plättlätta recept, tips och trix.

Måndag: Majs- och zucchinibiffar med kokos 🥥 Jag älskar de här kokossmakande biffarna, det är ett recept som är lite extra pyssel med men jag tycker dom är väl värda några extra minuter vid spisen. Tänk på att inte snåla med oljan när du steker, annars kan det bli svårt att vända dom.

Tisdag: Mormors fläsk med löksås 😍 Vi brukade laga detta på somrarna på landet och då var det alltid färskpotatis till, något år hade vi till och med odlat egen, men det går såklart med vanlig också. Kom ihåg att när du kokar potatis ska vattnet vara ordentligt saltat oavsett om den är färsk eller inte!

Onsdag: Bakat ris med stekta ägg. 🍳 Det här är ett sånt där favoritrecept som jag är stensäker på att ni kommer älska! Extrem liten insats och så otroligt gott! Den här rätten är maxad med smak och lagas på sånt som jag alltid har hemma.

Torsdag: Superenkel och vårig laxsallad med asiatiska smaker 🥢

Fredag: Dra fram grillen, lägg några öl på kylning, bjud över dina favoritpersoner och servera grillad korv med extra allt! 🌭