Veckans Meny

Hallå bloggen ❤️  Jag hoppas att ni haft en fin valborgshelg och att ni får en riktigt skön och ledig dag idag! Här kommer tips på vad ni kan laga till middag i veckan ✨

Måndag: Idag tycker jag vi firar långhelg med något extra gott! 😍 Torskrygg med bakade jordärtskockor, knaperstekt bacon, blancherade ärtor, krasse, brynt smör och citron.

Tisdag: Pasta piselli. Den här pastan åt jag på en semester i Rom på en liten charmig restaurang, jag blev helt kär och antecknade allt som den innehöll för att kunna återskapa rätten hemma. Den påminner mycket om en carbonara men är faktiskt ännu godare, jag vet att det låter märkligt med mynta, men det passar helt perfekt!

Onsdag: Halloumipytt. En kanonmiddag att laga mitt i veckan, gör ett par extra portioner och lägg i matlådan 👌🏻

Torsdag: Krämig kycklinggryta med parmesan. En rätt som gjorde succé i både Nymo och hemma hos mig med familj och vänner senare på kvällen! Passar dig som behöver en varm kram 🤗

Fredag:  En rätt som är lätt att bli beroende av: Vietnamesiska vårrullar 🌸 Färska örter, krispiga grönsaker och smakrika såser. Nästan alla grönsaker som är goda råa går att rulla in, äter du veganskt så hoppa animalier och ladda på med sojabönor och nötter!