Veckans Meny

Hej från ett soligt och helt underbart Italien 😍 Jag hoppas att ni haft en fin helg! Jag har det så bra att jag förlängde min och Dorthes semester här i Dogliani 🥰🇮🇹🍝 Jag har ätit makalös mat, både persisk och italiensk, läst böcker, njutit av solen och att se Dorthe upptäcka allt spännande som finns här omkring.

Här kommer veckans meny ❤️ För fler somriga recept och massa gott att lägga på grillen kan du kika i min kokbok ”Grilla hur lätt som helst”!

Måndag: Superpigg supersallad för superkorta dagar 🍋 Det här är rekord mat! Det går knappast att göra något enklare som blir såhär gott. När vi spelade in till min youtubekanal Lättlagat med Jessica Frej och jag lagade den här salladen kastade sig hela crewet över det stora fatet och rensade det på nolltid!

Tisdag: Ravioli i buljong med sparris och gröna ärtor, en snabblagad, värmande och umamirik tortellinisoppa är allt som behövs ibland. Här med sparris och spenat. Klart på bara 15 minuter!

Onsdag: Alla har sin laträtt, den man kan laga flera gånger i veckan för den lixom sitter i ryggmärgen. Många familjer har köttfärssås, korv och makaroner eller färdiga köttbullar. Jag lagar den här fetaostplåten.

Torsdag: Ett av mina mest populära recept Sommargryta 🌸 Pigg och fräsch av mycket citron och örter men samtidigt mild och snäll med morötterna, ärtor och potatis – Sommar i en tallrik!

Fredag: Fira in helgen med en fransk sallad som du svänger ihop på nolltid och njut av solens strålar med ett iskallt glas och någon du tycker om 💞