Veckans Meny

Jag är tillbaka i Sverige och njuter av att vara hemma och uppleva våren med min lilla familj 🍓 I helgen skördade jag årets första rabarber och bakade paj 🥧 🥰 🌸 Jag hoppas att ni också haft en härlig helg, här kommer veckans meny! Alla recept finns länkade i inlägget ❤️

Måndag: 🍋Citronkyckling Mitt absoluta go to recept som hängt med mig sen 12-års ålder. Tröttnar aldrig på denna. Riktigt gott om du grillar kycklingfiléerna med går också bra med stek.

Tisdag: 🥗 Sallad med kryddpepparlax.  ”Kryddpeppar på lax – är det någon slags julfest på gång eller?” Nej, det är bara det att kryddpeppar är gott i fler sammanhang än just som julkrydda. Testa den här laxen och du förstår vad jag menar. Om du råkar ha en stektermometer hemma, använd den så är du säker på att laxen blir så där perfekt.

Onsdag: 🇮🇹 Bakad Risotto. Har du provat min bakade risotto? Ett av mina mest uppskattade recept, jag gissar pga noll stök och 100% njut! 😉

Torsdag: 🥑 Cobbsallad. Den är inte bara perfekt till picknicken i sommar, den är också en plättlätt sallad att svänga ihop till middag en torsdag som denna!

Fredag: 🍔 Portabelloburgare. Ibland när det vankas ”köttfria” burgare så kan man tänka att nu blir det trist, någon smaklös hälsogrej som inte går att tugga såvida man inte är en häst. Men inte när jag lagar mat, den här är sanslöst maffig och god som en burgare ska va❣️