Hej Bloggen 💖 Jag hoppas att ni mĂ„r bra och att ni har haft en fin helg! Jag har haft det supermysigt med tjejmiddagar, en babyshower och massa mys med Dorthe. IgĂ„r firade jag mors dag pĂ„ mitt bĂ€sta sĂ€tt, hemma i min egen soffa med min favoritkock i hela vĂ€rlden đŸ„° Jag bestĂ€llde caprese och carbonara ❀

HĂ€r kommer veckans meny! Alla recept Ă€r lĂ€nkade i inlĂ€gget, mer inspiration, tips och trix till sommarens middagar och lĂ„nga luncher i solen hittar du i min bok Grilla hur lĂ€tt som helst, köp den hĂ€r đŸ”„

MÄndag: En kvÀll för mÄnga Är sedan kom mina barndomsvÀnner över pÄ middag och dÄ lagade jag den hÀr rÀtten för första gÄngen. Jag hade en idé om hur jag ville att de skulle smaka och testade mig fram medan de satt pÄ andra sidan köksbÀnken och pratade över ett glas vin. Fishcakesen fick högsta betyg och bÄda tvÄ var faktiskt riktigt förvÄnade över hur otroligt enkelt det var att göra dem och hur mycket smak det blev trots sÄ fÄ ingredienser, med min kompis Linas jordnötssÄs blev rÀtten helt perfekt, testa ikvÀll!

Tisdag: Grillade flĂ€skkotletter med örtmarinerade vaxbönor! En hĂ€rlig dag pĂ„ Gotland kom jag pĂ„ det hĂ€r receptet, jag och fotograf-Lina skulle grilla och jag hade trillat över sĂ„ fina flĂ€skkotletter och örter och dĂ„ kom den hĂ€r idĂ©n till mig. Det hĂ€r Ă€r det godaste man kan göra med vaxbönor jag LOVAR ❀

Onsdag: Grillad paprikasallad med fetaost đŸ«‘ En enkel rĂ€tt med mycket smak som hĂ€ngt med mig sedan jag pluggade och gjorde matlĂ„dor pĂ„ morgonen innan skolan. DĂ„ var den hĂ€r perfekt eftersom den gick sĂ„ snabbt och man inte ens behövde sĂ€tta pĂ„ spisen.

Torsdag: En hĂ€rlig pasta med vit sparris, brynt smör, citron, körvel och mandel, vad mer kan man önska en solig torsdag i juni? 😉

Fredag: Mitt recept pĂ„ laxburgare med salladslök Ă€r oemotstĂ„ndligt! 🍔 Jag serverar den med örtaioli, picklad gurka och krispigt rostat bröd och det blir gudomligt!