Veckans Meny 🥗

Hej bloggen! Jag hoppas att ni njutit riktigt ordentligt i solen den här helgen 🌞 Det har jag ute på Blidö med hela min familj, och igår checkade min bästa vän och tävlingskingen Louise in för att bränna av första tävlingen till Årets Kock, jag är så taggad på att köra markservicerace 🤩 Här kommer veckans meny, för fler somriga favoriter kolla in min bok Grilla hur lätt som helst, köp den här!

Måndag: Halloumifrittata 😍 Jättegott att äta som middag med sallad till, den är lika god kall som varm så om du får frittata över är den perfekt till matlådan!

Tisdag: Rabarberkyckling 🍗 Rabarber passar inte bara jättebra i sötsaker utan även i den här rätten ihop med kyckling. Om du har rabarber i trädgården rekommenderar att skörda rabarbern ofta så du får fin och inte träig rabarber, om du inte har egen kan du kolla in din lokala facebookgrupp, många som har mycket delar gärna med sig 😍

Onsdag: BLT 🥪 Klassisk BLT är egentligen sallad, bacon och tomat men jag och min syrra Julia har toppat den lite extra med ost och hemgjord curryaioli 👌🏻

Torsdag: Pasta Pesto 💚 Jag minns att min mamma lagade mycket pesto när jag var liten och hur exotiskt det kändes med pinjenötter och parmesanost. Sen kom köpe-peston och den blir tyvärr aldrig samma sak. Trots att jag älskar genvägar kan man inte fuska med pesto, den behöver vara nygjord, men då är det bland det godaste som finns

Fredag: Drar vi fram grillen och grillar köfte på lamm med myntayoghurt, kanongott till ris och färskpotatis 🔥