Veckans Meny

Ny vecka och ny meny 😍 Jag hoppas att ni har haft en underbar helg och fin start på veckan, jag har tagit semester och åkt till Blidö med familjen 🥰 På mina Instagram stories delar jag med mig mer om vad vi gör om dagarna, du hittar dem här ❤️

Måndag: En härligt krämig pasta med vit sparris, brynt smör, citron, körvel och mandel 🍋

Tisdag: ”Kryddpeppar på lax – är det någon slags julfest på gång eller?” Nej, det är bara det att kryddpeppar är gott i fler sammanhang än just som julkrydda. Testa den här laxen och du förstår vad jag menar. Om du råkar ha en stektermometer hemma, använd den så är du säker på att laxen blir så där perfekt.

Onsdag: Ramslöksomelette, tar nolltid att förbereda och 30 min ugnen, lättare blir det inte 🥰 Servera med exempelvis en klick gräddfil, hyvlad rädisa och pistagenötter.

Potatistallrik | Köket.se

Torsdag: ☀️ Potatistallrik med färskpotatis, brynt smör, gräddfil, dill, räkor, ägg och rädisa. VAD KAN GÅ FEL?

Fredag: Grillade kycklingspett med saffran 🔥  Min bonusmamma Mahnaz är från Iran och när hon lagar mat så är det saffran i det mesta, och ingen är gladare än jag. Jag har alltid älskat saffran och Mahnaz har lärt mig att det passar i så mycket mer än lussekatter och bouillabaisse.