Veckans Meny

Hallå Bloggen! Jag hoppas att ni haft en härlig helg 🌞 Vi semestrar vidare och nu är jag tillbaka med Dorthe i Stockholm igen, vi njuter av lugnet i stan och vår nya favoritsjö att bada i ❤️ Här kommer veckans meny, blir du sugen på laga ännu fler av mina recept kan du kolla in några av mina böcker, Grilla hur lätt som helst och Hur lätt som helst, båda finns nu till extrapris på adlibris!

Måndag:  Portabelloburgare 🍔 Ibland när det vankas ”köttfria” burgare så kan man tänka att nu blir det trist, någon smaklös hälsogrej som inte går att tugga såvida man inte är en häst. Men inte när jag lagar mat, den här är sanslöst maffig och god som en burgare ska va❣️

Tisdag: Pasta Pesto 💚Jag minns att min mamma lagade mycket pesto när jag var liten och hur exotiskt det kändes med pinjenötter och parmesanost. Sen kom köpe-peston och den blir tyvärr aldrig samma sak. Trots att jag älskar genvägar kan man inte fuska med pesto, den behöver vara nygjord, men då är det bland det godaste som finns

Onsdag: Somrig färskpotatissallad med stekfläsk, den här somriga salladen är ett härligt tillbehör till ägg, grillat, rökt fisk eller bara som den är!

Torsdag: Grillade fläskkotletter med örtmarinerade vaxbönor! En härlig dag på Gotland kom jag på det här receptet, jag och fotograf-Lina skulle grilla och jag hade trillat över så fina fläskkotletter och örter och då kom den här idén till mig. Det här är det godaste man kan göra med vaxbönor jag LOVAR ❤️

Fredag: Fira in helgen med en fransk sallad som du svänger ihop på nolltid och njut av solens strålar med ett iskallt glas och någon du tycker om 💞