Veckans meny

Den här veckan bjuder jag på några av mina sommarfavoriter ❤️ alla recept finns länkade och ännu fler hittar du på min instagram, köket.se och i någon av alla mina kokböcker!

Måndag: I sommar har jag gjort det till en vana att precis som med den kokade färskpotatisen grilla extra mycket kyckling att ha i kylen som jag lätt och snabbt kan svänga ihop en lunch, middag eller picknick med. Den här kycklingsalladen gjorde jag på nolltid och går att variera i oändlighet, ta grönsakerna du hittar i kylen och vispa ihop en god dressing 🥗

Tisdag: Grillad korv med extra allt! 🌭 Serveras med fördel med iskall bärs och äts ihop med dina bästa vänner. En korv med bröd blir aldrig det samma igen när du testat detta.

Onsdag: Asiatiska Fishcakes, oavsett om ni väljer att laga det här i veckan eller inte måste ni spara receptet på den här jordnötssåsen som @linaeadamophotography hittat på. Den är REKORDSNABB OCH REKORGO!! 🥜

Torsdag: En av min (och era) favoriträtter på sommaren 🌞 Så god gryta med sommarens primörer. Pigg och fräsch av mycket citron och örter men samtidigt mild och snäll med morötterna, ärtor och potatis. Sommar i en tallrik som funkar året om 🌸

Fredag: Jag älskar tacopaj, alltså det är bara fånigt gott. Som alla rätter med köttfärs är det väldigt lätt att göra den till ett grönare alternativ genom att byta till qourn. Toppen för den som vill äta sina vanliga rätter men ändå addera med grönt.