Veckans Meny 🌞

Glad måndag! Jag hoppas att ni haft en fin helg, jag har haft en helt magisk med gamla vänner på Utö som bjöd på skratt, god mat, karaoke och hemcykling i soluppgången 🥰 Här kommer veckans meny, jag hoppas att den ska inspirera ❤️ Blir du sugen på laga fler av mina recept kan du kolla in några av mina böcker, Grilla hur lätt som helst och Hur lätt som helst 😍

Måndag: Pasta Pesto 💚Jag minns att min mamma lagade mycket pesto när jag var liten och hur exotiskt det kändes med pinjenötter och parmesanost. Sen kom köpe-peston och den blir tyvärr aldrig samma sak. Trots att jag älskar genvägar kan man inte fuska med pesto, den behöver vara nygjord, men då är det bland det godaste som finns

TisdagGrillade kycklingspett med saffran 🔥  Min bonusmamma Mahnaz är från Iran och när hon lagar mat så är det saffran i det mesta, och ingen är gladare än jag. Jag har alltid älskat saffran och Mahnaz har lärt mig att det passar i så mycket mer än lussekatter och bouillabaisse.

Onsdag: Ett av mina mest populära recept, Sommargrytan 🌸 snäll, len och underbar med morötter, potatis och ärtor!

Torsdag: BLT 🥪 Klassisk BLT är egentligen sallad, bacon och tomat men jag och min syrra Julia har toppat den lite extra med ost och hemgjord curryaioli 👌🏻

Fredag: Drar vi fram grillen igen och grillar köfte på lamm med myntayoghurt, kanongott till en härlig sallad och färskpotatis 🔥