Veckans Meny đŸŒœ

HĂ€r kommer veckans meny som jag hoppas ska inspirera till veckans middagar ❀ Alla recept finns lĂ€nkade i inlĂ€gget. Om du blir sugen pĂ„ fler lĂ€tta recept, tips och trix kan du kika i nĂ„gon av mina kokböcker. Du hittar dem hĂ€r 📚

MĂ„ndag: VĂ€sterbottensostpajmed kantareller 💛 Äntligen Ă€r de hĂ€r!! En perfekt kombo och den hĂ€r pajen Ă€r lika god pĂ„ fest som i lunchlĂ„dan eller pĂ„ picknick.

Tisdag: SmĂ„ majs och zucchinibiffar med kokos đŸŒœ Zucchinin finns i överflöd nu sĂ„ passa pĂ„ att laga de hĂ€r kokossmakande biffarna, det Ă€r ett recept som Ă€r lite extra pyssel med men jag tycker dom Ă€r vĂ€l vĂ€rda nĂ„gra extra minuter vid spisen. TĂ€nk pĂ„ att inte snĂ„la med oljan nĂ€r du steker, annars kan det bli svĂ„rt att vĂ€nda dom.

Onsdag: Kantarellpasta med dill 😍 Dill och kantareller Ă€r en vinnande kombination. Den hĂ€r rĂ€tten Ă€r given under svampsĂ€songen och ett supergott att servera pĂ„ krĂ€ftskivan om man önskar nĂ„got matigt men inte har tid eller lust att baka paj.

Torsdag: Kyckling med jordnötssĂ„s đŸ„œ Det bĂ€sta med den hĂ€r rĂ€tten Ă€r att det Ă€r som att Ă€ta jordnötssmör till middag och ingen höjer pĂ„ ögonbrynen. Och det nĂ€st bĂ€sta Ă€r att man fĂ„r sĂ„ mycket sĂ„s man vill nĂ€r man lagar det hemma. Jag tycker om att Ă€ta det hĂ€r med salladskĂ„l, för sjĂ€lva sĂ„sen Ă€r sĂ„ mĂ€ttande i sig men vill man sĂ„ Ă€r det sĂ„klart supergott med ris till.

Fredag: Det Ă€r nĂ„got vĂ€ldigt romantiskt över fiskgryta tycker jag. NĂ„got lite extra fint fast pĂ„ ett rustikt och mysigt sĂ€tt. Bjud nĂ„gon du tycker om pĂ„ det hĂ€r 😉