Veckans Meny 🌽

Här kommer veckans meny som jag hoppas ska inspirera till veckans middagar ❤️ Alla recept finns länkade i inlägget. Om du blir sugen på fler lätta recept, tips och trix kan du kika i någon av mina kokböcker. Du hittar dem här 📚

Måndag: Västerbottensostpajmed kantareller 💛 Äntligen är de här!! En perfekt kombo och den här pajen är lika god på fest som i lunchlådan eller på picknick.

Tisdag: Små majs och zucchinibiffar med kokos 🌽 Zucchinin finns i överflöd nu så passa på att laga de här kokossmakande biffarna, det är ett recept som är lite extra pyssel med men jag tycker dom är väl värda några extra minuter vid spisen. Tänk på att inte snåla med oljan när du steker, annars kan det bli svårt att vända dom.

Onsdag: Kantarellpasta med dill 😍 Dill och kantareller är en vinnande kombination. Den här rätten är given under svampsäsongen och ett supergott att servera på kräftskivan om man önskar något matigt men inte har tid eller lust att baka paj.

Torsdag: Kyckling med jordnötssås 🥜 Det bästa med den här rätten är att det är som att äta jordnötssmör till middag och ingen höjer på ögonbrynen. Och det näst bästa är att man får så mycket sås man vill när man lagar det hemma. Jag tycker om att äta det här med salladskål, för själva såsen är så mättande i sig men vill man så är det såklart supergott med ris till.

Fredag: Det är något väldigt romantiskt över fiskgryta tycker jag. Något lite extra fint fast på ett rustikt och mysigt sätt. Bjud någon du tycker om på det här 😉