God morgon! Jag hoppas att ni haft en fin helg 🌞 Jag vet att mĂ„nga Ă€r tillbaka frĂ„n semestern nu, jag hoppas att veckans meny kan inspirera till veckans middagar sĂ„ att ni fĂ„r en sak mindre att tĂ€nka pĂ„ đŸ„° För fler recept kan du kika i nĂ„gon av mina kokböcker, Jessicas vegomiddagar : hur lĂ€tt som helst tex, fullt med veginspo! đŸ„•

MĂ„ndag: Asiatisk laxsallad đŸ€© Superpigg supersallad för superkorta dagar. Det hĂ€r Ă€r rekord mat! GĂ„r knappast att göra nĂ„got enklare som blir sĂ„hĂ€r gott. Den passar ocksĂ„ perfekt som förrĂ€tt!

Tisdag: Dragonkyckling 🌟 Det hĂ€r kan vara mitt mest uppskattade recept, trogna följare har sett det i olika former och kanske till och med hittat det hĂ€r receptet i boken ”supergott och supersnabbt” och lagat det. Det Ă€r sĂ„sen som Ă€r sjĂ€lva grejen med den hĂ€r rĂ€tten, dĂ€r av mycket sĂ„s, och jag lovar att det kommer gĂ„ Ă„t. Jag har vispgrĂ€dde och vanlig crĂšme fraiche, det blir sĂ„ gott!

Onsdag: Mangoldpaj 💚 Jag Ă€lskar mangold, mycket för att jag tycker det Ă€r sĂ„ snyggt. Finns det mangold i olika fĂ€rger nĂ€r jag Ă€r och handlar kan jag inte lĂ„ta bli att handla det. SĂ„klart Ă€r det gott ocksĂ„! Det gĂ„r bra att ersĂ€tta mangold rakt av med rödbetsblast, det blir minst lika bra!

Torsdag: JĂ€rpar med kantarellsmör 😍 Det hĂ€r kantarellsmöret Ă€r verkligen bland det godaste man kan göra med kantareller, servera pĂ„ bröd, grillat kött eller som hĂ€r med jĂ€rpar och klyftpotatis.

Fredag: RĂ€ktacos 🌼 Perfekt nĂ€r man snabbt vill svĂ€nga ihop en tacokvĂ€ll och kĂ€nner för lite omvĂ€xling. SjĂ€lvklart Ă€r det godast med egen skalade rĂ€kor, men det brukar jag inte göra med just den hĂ€r rĂ€tten. Jag köper frysta och skalade rĂ€kor som fĂ„r tina i kylskĂ„p.