Ny Podd! Recept direkt med Jessica Frej ☎️

BREAKING NEWS 🗞️ Ring mig på 08-121 533 50 ☎️

En idé som jag burit på sedan barnsben då jag drömde om att få göra en version av ”Via Direkt”-reklamen, ni vet där personer ringer in till en kundtjänst för att få tips och råd kring sin tvätt. Då tänkte jag att jag skulle ha ett betaltelefonnummer som man kunde ringa när man stod där och behövde hjälp men för något år sen kom jag på att det kan ju bli en podd, och nu kan man ringa, inte via direkt, utan *trumvirvel* ”RECEPT DIREKT KAN JAG HJÄLPA TILL MED NÅGOT?

Nya avsnitt släpps varje vardag, recept om du vill ha det nedskrivet finns att läsa på Instagram @receptdirekt ❤️ Du hittar den på Spotify & Podplay!

Jag ser framför mig att ni lyssnar på podden när ni är på väg hem från exempelvis jobb eller skola, för att få inspiration och nya tips och idéer inför kvällens middag.  För det spelar ju ingen roll om kylen är full eller tom. Du vet ändå inte vad du ska laga till middag. Känner du igen dig? Tänk då om du kunde ringa en kock och fråga vad du ska laga till middag eller vad i H*lv*te du ska göra med alla dom där kikärtorna du fick feeling och köpte. Nu kan du det!

Jag är överlycklig över att detta projekt äntligen hittat sin form och nu kommer finnas att lyssna på för alla. Min dröm är att vi blir helt nerringda med frågor och att detta verkligen sprider sig som en löpeld. Att så fort man kör fast i köket så ringer man mig!

Följ gärna podden, dela gärna detta med vänner och familj, och glöm inte att tagga mig och @receptdirekt på Instagram när du lagat något från podden 😍