Ny Podd! Recept direkt med Jessica Frej ☎

BREAKING NEWS đŸ—žïž Ring mig pĂ„ 08-121 533 50 ☎

En idĂ© som jag burit pĂ„ sedan barnsben dĂ„ jag drömde om att fĂ„ göra en version av ”Via Direkt”-reklamen, ni vet dĂ€r personer ringer in till en kundtjĂ€nst för att fĂ„ tips och rĂ„d kring sin tvĂ€tt. DĂ„ tĂ€nkte jag att jag skulle ha ett betaltelefonnummer som man kunde ringa nĂ€r man stod dĂ€r och behövde hjĂ€lp men för nĂ„got Ă„r sen kom jag pĂ„ att det kan ju bli en podd, och nu kan man ringa, inte via direkt, utan *trumvirvel* ”RECEPT DIREKT KAN JAG HJÄLPA TILL MED NÅGOT?

Nya avsnitt slĂ€pps varje vardag, recept om du vill ha det nedskrivet finns att lĂ€sa pĂ„ Instagram @receptdirekt ❀ Du hittar den pĂ„ Spotify & Podplay!

Jag ser framför mig att ni lyssnar pÄ podden nÀr ni Àr pÄ vÀg hem frÄn exempelvis jobb eller skola, för att fÄ inspiration och nya tips och idéer inför kvÀllens middag.  För det spelar ju ingen roll om kylen Àr full eller tom. Du vet ÀndÄ inte vad du ska laga till middag. KÀnner du igen dig? TÀnk dÄ om du kunde ringa en kock och frÄga vad du ska laga till middag eller vad i H*lv*te du ska göra med alla dom dÀr kikÀrtorna du fick feeling och köpte. Nu kan du det!

Jag Àr överlycklig över att detta projekt Àntligen hittat sin form och nu kommer finnas att lyssna pÄ för alla. Min dröm Àr att vi blir helt nerringda med frÄgor och att detta verkligen sprider sig som en löpeld. Att sÄ fort man kör fast i köket sÄ ringer man mig!

Följ gĂ€rna podden, dela gĂ€rna detta med vĂ€nner och familj, och glöm inte att tagga mig och @receptdirekt pĂ„ Instagram nĂ€r du lagat nĂ„got frĂ„n podden 😍