Veckans Meny

Idag är jag så pirrig och taggad att jag spricker!! Om ni följer mig på instagram har ni redan fått ta del av nyheten, om inte kommer den upp på bloggen om ett par timmar…

Tills dess: veckans meny! Jag hoppas att den ska inspirera till veckans middagar och matlådor ❤️

Måndag: Västerbottensostpajmed kantareller 💛 En perfekt kombo och den här pajen är lika god på fest som i lunchlådan eller på picnic.

Tisdag: Parmesanpotatis, min senaste besatthet! Jag kokar färskpotatis, bryter upp den och lägger på ett fat sen hyvlar eller river jag över parmesan. Lite smält smör eller olivolja. Svartpeppar och här hade jag också ägg för jag var sugen på det. Lite ätbara blommor, volia så fint och gott. Serverade med kycklingspett, tsatsiki, grillad zucchini 🔥

Onsdag: Den här pastan åt jag på en semester i Rom på en liten charmig restaurang, jag blev helt kär och antecknade allt som den innehöll för att kunna återskapa rätten hemma. Den påminner mycket om en carbonara men är faktiskt ännu godare, jag vet att det låter märkligt med mynta, men det passar helt perfekt jag lovar! 👌🏻

Torsdag: Klassisk köttbullemacka i all ära men när man vill ha lite omväxling så är den här mackan verkligen så smarrig och snabb att laga. Köttbullar på kycklingfärs är jättegott och passar jättebra med asiatiska smaker 🥢

Fredag: Tacopaj 🌮 Mitt recept som hängt med mig sen jag gick i högstadiet, detta är den godare tacopajen jag lovar 😍