Glad fredag đŸ„‚ Jag Ă€r sĂ„ lycklig och tacksam för alla fina ord ni skrivit om podden đŸ„° Det Ă€r nĂ„got av det roligaste jag gjort, glöm inte att ringa in er frĂ„ga, allt Ă€r tillĂ„tet!! 08-121 533 50 ☎

HĂ€r kommer tips pĂ„ nĂ„gra hĂ€rliga rĂ€tter att laga till en riktigt lĂ„ng och hĂ€rlig brunch i helgen 🧇

Fattiga riddare – Jessica Frejs recept | Köket.se

Fattiga riddare Àr en klassik rÀtt till brunchen. Men de hÀr fattiga riddarna med glass, smörstekta Àpplen och kanel blir extra lyxiga!

Glutenfria valnötsfrallor, Jessica Frejs recept | Köket.se

Glutenfria valnötsfrallor. Att svÀnga ihop en bröddeg pÄ kvÀllen Àr minst lika bra för den mentala hÀlsan som yoga. LÀgg undan telefonen och sÀtt pÄ exempelvis Tracy Chapman och njut av egentid i mjöldammet. Frallorna behöver inte frysas utan hÄller sig mjuka och fÀrska i flera dagar i en plastpÄse i rumstemperatur. En bonus Àr att de Àr bÄde glutenfri och mjölkfria!

Jessicas Bloody Mary | Köket.se

Bloody Mary Àr en riktig klassiker bland drinkarna. Tomatjuice, vodka, kryddor och sjÀlvklart en stjÀlk selleri!

Amerikanska pannkakor - glutenfria - Jessica Frej

Amerikanska pannkakor, sĂ„klart! Fluffiga, glutenfria och alldeles, alldeles underbara đŸ„ž

French toast med brieost och Ă€pple 🍞 En riktigt dekadent och lyxig toast fylld med smĂ€ltande brieost! Det Ă€r Ă€ven gott att hoppa över Ă€pplet och servera med hjortronsylt.

PestoĂ€gg 🍳 En storfavorit frĂ„n tiktok! Har ni testat?

Smoothie med kaffe och bananÂ â˜•ïžđŸ€đŸŒ Kaffeslattarna kommer till anvĂ€ndning i den hĂ€r matiga smoothien som Ă€r en perfekt frukost innan löparspĂ„ret.