Brunchfavoriter

Glad fredag 🥂 Jag är så lycklig och tacksam för alla fina ord ni skrivit om podden 🥰 Det är något av det roligaste jag gjort, glöm inte att ringa in er fråga, allt är tillåtet!! 08-121 533 50 ☎️

Här kommer tips på några härliga rätter att laga till en riktigt lång och härlig brunch i helgen 🧇

Fattiga riddare – Jessica Frejs recept | Köket.se

Fattiga riddare är en klassik rätt till brunchen. Men de här fattiga riddarna med glass, smörstekta äpplen och kanel blir extra lyxiga!

Glutenfria valnötsfrallor, Jessica Frejs recept | Köket.se

Glutenfria valnötsfrallor. Att svänga ihop en bröddeg på kvällen är minst lika bra för den mentala hälsan som yoga. Lägg undan telefonen och sätt på exempelvis Tracy Chapman och njut av egentid i mjöldammet. Frallorna behöver inte frysas utan håller sig mjuka och färska i flera dagar i en plastpåse i rumstemperatur. En bonus är att de är både glutenfri och mjölkfria!

Jessicas Bloody Mary | Köket.se

Bloody Mary är en riktig klassiker bland drinkarna. Tomatjuice, vodka, kryddor och självklart en stjälk selleri!

Amerikanska pannkakor - glutenfria - Jessica Frej

Amerikanska pannkakor, såklart! Fluffiga, glutenfria och alldeles, alldeles underbara 🥞

French toast med brieost och äpple 🍞 En riktigt dekadent och lyxig toast fylld med smältande brieost! Det är även gott att hoppa över äpplet och servera med hjortronsylt.

Pestoägg 🍳 En storfavorit från tiktok! Har ni testat?

Smoothie med kaffe och banan ☕️🤍🍌 Kaffeslattarna kommer till användning i den här matiga smoothien som är en perfekt frukost innan löparspåret.