Veckans Meny

Hej bloggen! Jag hoppas att ni haft en fin helg, jag är fortfarande i ett rus av glädje efter att äntligen ha lanserat podden som jag drömt om länge 😍 I söndags var jag också med i Nyhetsmorgon efter semestern och det var underbart som alltid ❤️ Här kommer veckans meny, jag hoppas att den ska inspirera, för mer inspo ratta in min podd Recept Direkt och kom ihåg att linjen står öppen för dina frågor ☎️ 08-121 533 50.

Måndag: Parmesangratinerad bönpanna med salvia, ett recept jag kom på inför Nyhetsmorogn i söndags och det kommer garanterat att lagas om och om igen i höst, det blev såå gott!

Tisdag: Vansinnigt god varm majssallad som passar perfekt med chorizo. Går att variera i oändlighet. Alltså att bara smörsteka fryst majs och strö över lite salt kan vara det godaste tillbehöret på middagsbordet. Det blir som majskolv med smör och salt fast utan att man behöver tandtråda bort majsskal en hel kväll 😉

Onsdag: Spagetti i en krämig avokadosås. Det här är en ny favorit hemma hos oss och helt perfekt att svänga ihop när man har många avokados som är mogna samtidigt. Ja för alla vet ju hur det är först är alla avokados stenhårda och sen är alla mogna på samma gång. Då kan det vara kul att veta vad man kan hitta på förutom guacamole. Belugalinser är riktigt gott och om du inte har provat det ännu kommer du förmodligen bli lika kär som jag. De håller formen perfekt och bjuder på ett härligt tuggmotstånd.

Torsdag: En riktig vegofavorit hemma hos oss; Bakad sötpotatis med getost, spenat och rödlök.

Fredag: Om du lyssnade på podden förra veckan vet du att det här var rätten som lärde mig äta fisk. Det är en perfekt nybörjar rätt eftersom den är mild men ändå med mycket smak från kapris, betor och brynt smör.