Veckans Recept Direkt ☎️

Den här veckan har vi pratat om både pizzadeg, hur ska man tänka om man vill göra succé på en middagsbjudning och vad man kan göra med ett fåtal enkla ingredienser såsom morot, potatis och paprika i min nya podd Recept Direkt 😍 Jag är så nyfiken! Har ni några favoritavsnitt hittills?

Glöm inte att vem som helst kan ringa, högt och lågt, allt är välkommet så länge det gäller det vi håller på med i köket 😉 Du vet, kylen är full eller tom, det spelar ingen roll. Du vet ändå inte vad du ska laga till middag. Eller vad i H*lv*te du ska göra med alla dom där kikärtorna du fick feeling och köpte. Ring in din matfråga till recept direkt så hjälper jag dig med receptet du behöver just här och just nu. Nytt avsnitt varje dag och alla recept läggs upp samma dag på instagram @receptdirekt!!

Ring in till röstbrevlådan och ställ din fråga på: 08-12 15 33 50 ☎️

Glöm inte att prenumerera på podden via Spotify & Podplay om du gillar den 😍