Jag hoppas att ni haft en fin helg, jag har njutit av att fira min killes födelsedag đŸ„° HĂ€r kommer veckans meny, jag hoppas att den ska inspirera till vardagens alla mĂ„ltider. För fler recept lyssna in min nya podd Recept Direkt eller kolla in nĂ„gon av alla mina kokböcker, du hittar de pĂ„ bokus och adlibris!

MĂ„ndag: Hög tid att pĂ„minna er om min magiskt goda kantarellpasta med dill 😍 Dill och kantareller Ă€r en vinnande kombination. Den hĂ€r rĂ€tten Ă€r given under svampsĂ€songen och ett supergott att servera pĂ„ krĂ€ftskivan om man önskar nĂ„got matigt men inte har tid eller lust att baka paj.

Tisdag: KrĂ€mig kycklinggryta med parmesan, perfekt de dagarna man behöver nĂ„got som kĂ€nns som en riktigt varm och go kram đŸ„°

Onsdag: Bakat kokosris med Ă€gg 🍳 Ett favoritrecept som jag vet att ni Ă€r mĂ„nga som Ă€lskar ❀ Extrem liten insats och sĂ„ otroligt gott! Den hĂ€r rĂ€tten Ă€r maxad med smak och lagas pĂ„ sĂ„nt som jag alltid har hemma.

Torsdag: RÄrakor med morot och halloumi. Det mest geniala med den hÀr rÀtten Àr att det alltid gÄr att laga den. I min kyl finns nÀmligen alltid potatis, morot och halloumi. Vet ni varför? Jo för alla dom grejerna har vÀldig lÄng hÄllbarhet sÄ det Àr sÄn mat som man alltid kan ha hemma för det blir i princip aldrig gammalt. Perfekt!

Fredag:  Maffig portabelloburgare med gruyĂšreost och karamelliserad lök 🍔 Ibland nĂ€r det vankas ”köttfria” burgare sĂ„ kan man tĂ€nka att nu blir det trist, det hĂ€r blir nĂ„gon smaklös hĂ€lsogrej som inte gĂ„r att tugga sĂ„vida man inte Ă€r en hĂ€st 🐎 Men inte nĂ€r jag lagar mat, den hĂ€r Ă€r sanslöst maffig och god och passar perfekt efter en sen kvĂ€ll pĂ„ stan.