🍝 Veckans Meny

Här kommer veckans meny ❤️ Jag hoppas att den ska inspirera till veckans måltider 😘

Måndag: Arrabiata betyder arg på italienska och jag gissar helt fritt att en och annan italienare blir lite arg på mig över hur jag helt fräckt tolkat den här rätten på mitt eget sätt, utan att ha haft hyfs nog att byta namn på den. Fast om de får smaka tror jag att de är allt annat än arga för min pasta arrabiata är makalöst god!

Tisdag: 🫑 Kryddstekt kyckling med favoritsallad! hade jag varit på restaurang skulle jag beställt en skål nyfriterade pommes vid sidan av 👌🏼 skulle också kunna ordnas hemma om man nu kände att man har energi att fixa med det 😉

Onsdag:  Rostad blomkål. Det här ser ju så nyttigt ut att man tror att det ska bli tråkigt. Men ni kan vara lugna, smaken går alltid först i mitt kök och det här är supergott!!

Torsdag: Gnocchi och grönkålsgratäng. Värmande och gott och hur lätt som helst att kasta ihop efter jobbet, tänd lite ljus och känn hur stressen rinner av dig i takt med att du dukar bordet.

Fredag: Du som kom fram på stan idag och hyllade mig mitt recept på Sloppy Joes, ska ha tack 😍 jag hade HELT glömt att jag ens gjort det. Jag har faktiskt inte ens lagat det själv på 6-7 år, då jag gjorde det till den här bilden. Men du som jag inte fick namnet på hade klippt ur receptet ur en tidning och det var er familjs favorit. Så kul! Så här kommer det till er alla som vill prova 💓