Veckans Meny 🍁

Jag hoppas att ni haft en fin helg och att ni får en härlig start på veckan ❤️ Här kommer veckans meny, jag hoppas att den ska inspirera till veckans alla måltider. För fler tips och recept kan du lyssna in min nya podd Recept Direkt eller kolla in någon av alla mina kokböcker, du hittar de på bokus och adlibris!

Måndag: För regniga dagar när luften känns frisk och krispig passar den här krämiga grytan med halloumi perfekt 🥰

Tisdag: Den här goda lasagnen hittade jag på när jag kom hem från en lång flygresa. Trött, jetlaggad och jättehungrig. Jag rörde ihop detta och höll tummarna för att det skulle bli gott medan jag packade upp resväskan och duschade. Jag ska erkänna att jag blev förvånad över resultatet, hur gott som helst och så enkelt att svänga ihop trots att jag inte sovit på 24 timmar.

Onsdag: Mangoldpaj. Jag älskar mangold, mycket för att jag tycker det är så snyggt. Finns det mangold i olika färger när jag är och handlar kan jag inte låta bli att handla det. Såklart är det gott också! Det går bra att ersätta mangold rakt av med rödbetsblast, det blir minst lika bra!

Torsdag: En mustig höstgryta är bland det godaste som finns tycker jag. Torkad svamp funkar perfekt i en sån här gryta men har du färska går det också bra. Grytan behöver ett gäng timmar på spisen för att bli sådär perfekt men den sköter sig själv. 🍁

Fredag: Lax och dadlar kanske låter lite långsökt, men testa jag lovar att ni kommer gilla det. Jag älskar den här rätten 😍