Veckans Meny 🍁

Jag hoppas att ni haft en fin helg och att ni fĂ„r en hĂ€rlig start pĂ„ veckan ❀ HĂ€r kommer veckans meny, jag hoppas att den ska inspirera till veckans alla mĂ„ltider. För fler tips och recept kan du lyssna in min nya podd Recept Direkt eller kolla in nĂ„gon av alla mina kokböcker, du hittar de pĂ„ bokus och adlibris!

MĂ„ndag: För regniga dagar nĂ€r luften kĂ€nns frisk och krispig passar den hĂ€r krĂ€miga grytan med halloumi perfekt đŸ„°

Tisdag: Den hÀr goda lasagnen hittade jag pÄ nÀr jag kom hem frÄn en lÄng flygresa. Trött, jetlaggad och jÀttehungrig. Jag rörde ihop detta och höll tummarna för att det skulle bli gott medan jag packade upp resvÀskan och duschade. Jag ska erkÀnna att jag blev förvÄnad över resultatet, hur gott som helst och sÄ enkelt att svÀnga ihop trots att jag inte sovit pÄ 24 timmar.

Onsdag: Mangoldpaj. Jag Àlskar mangold, mycket för att jag tycker det Àr sÄ snyggt. Finns det mangold i olika fÀrger nÀr jag Àr och handlar kan jag inte lÄta bli att handla det. SÄklart Àr det gott ocksÄ! Det gÄr bra att ersÀtta mangold rakt av med rödbetsblast, det blir minst lika bra!

Torsdag: En mustig höstgryta Ă€r bland det godaste som finns tycker jag. Torkad svamp funkar perfekt i en sĂ„n hĂ€r gryta men har du fĂ€rska gĂ„r det ocksĂ„ bra. Grytan behöver ett gĂ€ng timmar pĂ„ spisen för att bli sĂ„dĂ€r perfekt men den sköter sig sjĂ€lv. 🍁

Fredag: Lax och dadlar kanske lĂ„ter lite lĂ„ngsökt, men testa jag lovar att ni kommer gilla det. Jag Ă€lskar den hĂ€r rĂ€tten 😍