Veckans Meny 🍂

Ny vecka efter en helg på bokmässan i Göteborg 🥰 Den här mässan njöt jag av lugna luncher med med vänner, promenader i solen, ett glas champagne och små dropin på mingel istället för stora middagar, fester och efterfester som alltid har varit min melodi, vi får se hur det blir nästa år 😉

Här kommer veckans meny, jag hoppas att den ska inspirera till veckans måltider! Gör stora portioner och spara till lunch dagen efter så sparar du både tid och energi ❤️

Du har inte missat att jag delar med mig av recept, tips och trix varje dag i min nya podd Recept Direkt va? Dit kan du också ringa in dina egna matfrågor så svarar jag i kommande avsnitt, ring till vår röstbrevlåda på 08 – 12 15 33 50 ☎️

Måndag: Ljummen pumpasallad med parmesan. Jag har alltid älskat butternutpumpa! Den här salladen svängde jag ihop till lunch en gång och la upp en bild på instagram i vanlig ordning, kommentarerna haglade in och alla ville ha receptet och jag var nästan chockad själv över hur gott det blev trots att rätten var så enkel.

Tisdag: Stuvad blomkål med falukorv. Husmanskonst! Älskar stuvat! Älskar Blomkål! 😍 Blomkål i en krämig stuvning och så falukorv som man ger ordentligt med stekyta. Det är verkligen riktigt mat när det är som allra bäst!

Onsdag: Kantarellpasta med dill 😍 Dill och kantareller är en vinnande kombination. Den här rätten är given under svampsäsongen och ett supergott att servera på kräftskivan om man önskar något matigt men inte har tid eller lust att baka paj.

Torsdag: Salsiccia med cannelinibönor, från min kokbok supergott & supersnabbt.

Fredag: Den här chilin tar tid att koka men aktiv tid handlar det bara om 20 minuter matlagning och sen har man gudagod middag 🥰 Det här är en perfekt rätt att dubbla upp och frysa in för att ta fram en dag när energinivån är i botten. Det är enkel, okomplicerad matlagning med stora smaker ❤️ Det är det bästa som finns! Supergott med en ljus lager till, typ Corona!