Sortera mera

I samarbete med ”Sortera mera”.

Häromdagen när vi sorterade i garderoberna här hemma för hundronde gången, funderade vi på kan man inte ta hjälp med sånt här? att någon kommer och styr upp detta så det funkar en gång för alla! Och jag kände bara YES för jag hade precis fått nys om sortera-mera.com och börjat följa Miriam som driver det på instagram. Miriam jobbar som ordningskonsult/ organisatör och hjälper folk att styra upp deras hem, förråd, arbetsplatser eller sommarstugor. Ja allt man kan behöva hjälp med helt enkelt. Nu är det just garderoberna här hemma som vi böhöver hjälp att hitta en bra struktur i. Vi har ett dressingroom som sväljer massor men inte hittat helt hundra hur ordningen ska vara där inne, sen är det garderoberna i sovrummen som innehåller allt från kläder till linneförråd och handdukar i en salig blandning.

Vi behöver helt enkelt en utifrån blick på hur detta ska lösas och framförallt någon som kan göra det åt oss då tiden aldrig räcker är tillräcklig för att det ska bli över till sånna här projekt. Att bara hinna tvätta, städa, diska och laga mat är svårt att hinna med enligt oss. Så vi är överlyckliga att Miriam kommer till oss den här veckan och skapa ordning i kaoset, en ordning som vi sen kan hålla!

Imorgon kommer Miriam och hennes kollega, jag ska ta massor med före bilder och såklart visa er resultatet sen. Är du nyfiken på att hänga med i realtid håll koll på mina stories!