Organisera hemmet som ett proffs!

I betalt samarbete med Sortera Mera.

Vi flyttade hit i början av 2020. I omgångar har vi renoverat hela huset, så grejer har flyttats runt en hel del från rum till till rum. I år blev vi klara med renoveringen men det kändes ändå inte helt rätt. Det var så trångt och rörigt alla skåp och lådor. Så vi anlitade en ordningskonslut för att att få hjälp med att göra i ordning köket. Det tog nästan tre dagar att få rätt på allt.

Bara någon vecka senare hörde Miriam som driver Sortera Mera av sig och undrade om vi skulle göra ett samarbete och göra i ordning mitt kök, det var ju dock redan klart så jag frågande om vi istället kunde ta tag i nästa stora puck och det blev garderoberna här hemma. Dels de i sovrummen, ganska opraktiska platsbyggda från 50-talet. Sen vårt stora dressingroom som vi byggde för ett par år sen och till sist hallen. Miriam kom in som en virvelvind här och lyckades med detta vi försökt med i år på bara tre dagar. Miriam jobbar exceptionellt snabbt och det passar rastlösa mig utmärkt.

Först tömde vi alla utrymmen och städade ur. Sen sorterades allt i kategorier, skor för sig, byxor för sig osv. Vi fick gå igenom vad som skulle behållas, återvinnas, säljas och skänkas. Här gjorde Miriam stationer mer tydliga lappar så det var lätt att ha överblick.

Sen så plockade hon fram förvaring hon köpt som hon vet är bra och funkar och sin smarta etikettmaskin och sortera in allt på en bra och överskådligt sätt. Ett system som vi kommer kunna hålla utan ansträngning. Jag är så glad för det. Miriams hemsida hittar du här, och hennes instagramkonto sortera mera här.

Tänkte börja med att visa hallen här var det en enda röra i de platsbygga spegelskåpen.

Framförallt använde vi inte skåpen på bästa sätt. Nu ser det istället ut såhär:

Så skönt med tydliga ettiketter och numer lätt att hitta. 

Garderoberna i sovrummen var som svarta hål där allt och inget fanns och det mesta bara försvann ut i tomma intet. 

Sovrum före

Sen så blev det ordning och reda med Miriams smarta förvaring och ettiketter.

Nu fick vi även in grejer vi inte använder just nu i smarta plastlådor man ser igenom. 

Vi hade alltid tänkt att vårt stora dressingroom ska vara som en inspirerande klädaffär. Vilket den inte har varit för vi har bara lagt saker huller om buller och inte förstått vilket system vi ska ha förens nu. Jag vill knappt visa er, men nu gör jag det ändå. 

Men se nu! Allt går att hitta, allt är sorterat, städat och rensat. Det är faktiskt en dröm att gå in här nu. 

Och här är hon, Miriam som driver Sortera Mera. Som ni förstår så rekommenderar jag starkt att anlita Miriam för att få hjälp med ditt projekt. Det blir lättare, roligare och framförallt bättre med proffshjälp. Nästa grej vi ska ta tag i här hemma är vinden, men först måste vi vila oss i form efter detta och passa på att njuta av allt det här ett tag.

Tack Miriam!