Veckans Meny 🌰

Glad måndag på er! 🤍 Jag hoppas att ni haft en fin och mysig helg 🍁 Här kommer tips på vad ni kan laga till middag i veckan, alla recept är länkade i inlägget. Fler superenkla recept hittar du i min senaste kokbok Laga mat: steg-för-steg och såklart i podden Recept Direkt 🌟

Måndag: En härligt gräddig pasta med citron och hasselnötter 🌰 En rätt jag svängde ihop när jag ”inte hade något hemma” och det blev så gott att jag direkt skrev ner receptet. Numer en riktig favorit här hemma.

Tisdag: Pyttipanna, hacket tar dig 10 min och resten sköter sig själv i ugnen! Allt klart på 30 min, perfekt mitt i veckan 💃🏼 Och glöm inte senapsfröna det ger en perfekt liten crunch i konsistensen.

Onsdag: Krämig saffransgryta med små svenskodlade vita bönor. Himmelsk till klyftpotatis, pasta eller ris 🍚 💕

Torsdag: Gnocchi och grönkålsgratäng. Värmande och gott 🥰 Kasta in den i ugnen när du kommer hem efter en stressig dag och medan den står där så av med kostymen och på med något mjukt och skönt, tänd lite ljus och känn hur stressen rinner av dig i takt med att du dukar bordet.

Fredag: Quesadillas 🥳 Detta recept tog jag fram till El Taco Truck för ett par år sen och det håller än 😍✌🏼 prova själv😘