Veckans Meny 🧡

Jag hoppas att ni haft en fin halloween-helg 🧡 HĂ€r kommer veckans meny! Fler enkla och vegetariska recept för vardag och helg hittar du i min pod och bl.a i min kokbok Jessicas vegomiddagar : hur lĂ€tt som helst köp den hĂ€r! Om du söker efter ett specifikt recept kan du alltid testa att googla Jessica Frej + Receptet du söker. 

MÄndag: Börjar vi men en riktigt vÀrmande och god potatisgryta med curry, ingefÀra och vitlök.

Tisdag:  Gör det megalÀtt för dig sjÀlv och köp en fÀrdig pajdeg och gör en paj med zucchini och halloumi.

Onsdag: I oroliga tider finner jag det rogivande att laga mat eller baka. Att röra i en risotto och lÄta hemmet fyllas med dofter skÀnker mig lugn och trygghet, testa du ocksÄ med den hÀr smarriga tomatrisotton.

Torsdag: Firar vi med en palsternackssoppa som Ă€r ”god pĂ„ riktigt”, klicka pĂ„ receptet sĂ„ fattar ni vad jag menar 😉

Fredag: Den hÀr comfort-food veckan avslutar vi med en riktigt god lasagne. Just det hÀr receptet Àr helt veganskt, men om du kÀnner för det kan du givetvis byta ut den plantbaserade matlagningsgrÀdden till vanlig, vegofÀrsen till nötfÀrs och toppa med lite riven ost om andan faller pÄ.