Veckans Meny 🧡

Jag hoppas att ni haft en fin halloween-helg 🧡 Här kommer veckans meny! Fler enkla och vegetariska recept för vardag och helg hittar du i min pod och bl.a i min kokbok Jessicas vegomiddagar : hur lätt som helst köp den här! Om du söker efter ett specifikt recept kan du alltid testa att googla Jessica Frej + Receptet du söker. 

Måndag: Börjar vi men en riktigt värmande och god potatisgryta med curry, ingefära och vitlök.

Tisdag:  Gör det megalätt för dig själv och köp en färdig pajdeg och gör en paj med zucchini och halloumi.

Onsdag: I oroliga tider finner jag det rogivande att laga mat eller baka. Att röra i en risotto och låta hemmet fyllas med dofter skänker mig lugn och trygghet, testa du också med den här smarriga tomatrisotton.

Torsdag: Firar vi med en palsternackssoppa som är ”god på riktigt”, klicka på receptet så fattar ni vad jag menar 😉

Fredag: Den här comfort-food veckan avslutar vi med en riktigt god lasagne. Just det här receptet är helt veganskt, men om du känner för det kan du givetvis byta ut den plantbaserade matlagningsgrädden till vanlig, vegofärsen till nötfärs och toppa med lite riven ost om andan faller på.