1 mot Sverige

För en vecka sen åkte jag till SVT utan att riktigt ha förstått vad jag skulle göra, för vi hade helt missat det helknasiga underhållningsprogrammet 1 mot Sverige. Nästa säsong är det vi som sitter hemma med duo appen och gissar hej vilt på dessa sanslösa experiment!
Jag visste att det var underhållning och att Babben var programledare och det räckte för att jag skulle tacka ja!
På plats blev det lite stressigt så min middag blev en chokladboll och en banan i sminket. Förvisso inte mig emot för jag älskar chokladbollar och bananer och helt ärligt vill jag aldrig vara helt mätt när jag ska in i live sändning för då är jag så trött. Lite socker och lagom mätt är perfekt för att ha energin 👌🏻
Är du nyfiken på vad vi fick göra i programmet rekommenderar jag en titt för jag kan inte med ord beskriva det 😂 Men kan säga att jag bokstavligen fick glida på en räkmacka på en bana indränkt i majonnäs.