Veckans Meny

Här kommer veckans meny med bland annat en riktig klassiker från 80-talet! Klicka på rubriken för att komma till recepten ❤️ Fler enkla rätter hittar du i min kokbok Hur lätt som helst, köp den här!

Måndag: Kickar vi igång med en av mina favoritpastor, grönkålspasta! Grönkål är verkligen gott, speciellt om man blandar det med parmesanost…

Tisdag: Blomkål med mandel och spiskummin. Det här ser ju så nyttigt ut att man tror att det ska bli tråkigt. Men ni kan vara lugna, smaken går alltid först i mitt kök och det här är supergott!

Onsdag: Ni har väl inte glömt Flygande Jacob!? Det var den rätten man åt på 80-talet som vi äter tacos idag. Många höjer på ögonbrynen när de hör den udda smakkombinationen Kyckling, banan, bacon, jordnötter, grädde och chilisås men faktum är att det är en perfekt mix.

Torsdag: Morotssoppa 🥕Har du provat Nicoles morotssoppa? Massor av ingefära och helt amazing💖 Nicole är en av mina barndomskompisar och jag är så glad för henne. Då, nu och föralltid.

Fredag: Tagliata rucola e grana 🍋 Det är ingen hemlighet att italienarna har koll på det här med supergott och supersnabbt. Den här rätten är inget undantag. Perfekt stekt kött, pepprig ruccola och umamimaxad parmesan. Den här rätten har allt!