Veckans Meny 🍂

Jag hoppas att ni haft en fin helg och att vi sågs på mässan? ❤️ Här kommer tips på vad ni kan laga till middag i veckan, ni hittar mer inspiration, tips och trix på min instagram, i mina böcker och min podcast 🎧📚📱

Måndag: Pasta piselli. Den här pastan åt jag på en semester i Rom på en liten charmig restaurang, jag blev helt kär och antecknade allt som den innehöll för att kunna återskapa rätten hemma. Den påminner mycket om en carbonara men är faktiskt ännu godare, jag vet att det låter märkligt med mynta, men det passar helt perfekt!

Tisdag: Vilda bönor. En av mina absoluta höst- och vinterfavoriter renskavsgryta fast vegetarisk, funkar kanon!

Onsdag: Halloumipytt. En go-to att laga mitt i veckan, hur lätt som helst att förbereda, sköter sig själv i ugnen och perfekt till matlådan 👌🏻

Torsdag: Tjuvstarta helglyxen med mandelpanerad torsk med ärtor och brynt smör, lika lätt att laga som en vardagsrätt men smakar som en härlig fredagsmiddag! 

Fredag: Vildsvinsbiffar med trattkantareller och grönpeppar, en helt underbar höstmiddag att glida in i helgen med 🍷