Veckans Meny đŸ„˜

HĂ€r kommer veckans meny, jag hoppas att den ska inspirera till att du testar nĂ„gra nya recept i veckan eller kanske kommer tillbaka till en gammal favorit ❀  Fler recept och inspiration till julens bak och matlagning hittar du i min bok jul: hur lĂ€tt som helst, köp den hĂ€r!

MĂ„ndag: KrĂ€mig vegetarisk gryta med quorn och dijonsenap – en gryta med mycket smak av det jag gillar bĂ€st: dragon, soltorkade tomater och dijonsenap 😍

Tisdag: Latbakad potatis đŸ„” Att skiva bakpotatisen och baka i ugnen med goda spanska smaker blir oförskĂ€mt gott och gĂ„r löjligt mycket snabbare Ă€n om du skulle baka dem hela. Det fina Ă€r ocksĂ„ att de suger Ă„t sig alla smaker frĂ„n de andra ingredienserna. Det Ă€r sĂ„ enkelt att laga den hĂ€r rĂ€tten att precis alla kan göra det – Ă€ven om man aldrig sett ett kök i hela sitt liv.

Onsdag: Spagetti i en krÀmig avokadosÄs. Det hÀr Àr en ny favorit hemma hos oss och helt perfekt att svÀnga ihop nÀr man har mÄnga avokados som Àr mogna samtidigt. Ja för alla vet ju hur det Àr först Àr alla avokados stenhÄrda och sen Àr alla mogna pÄ samma gÄng. DÄ kan det vara kul att veta vad man kan hitta pÄ förutom guacamole. Belugalinser Àr riktigt gott och om du inte har provat det Ànnu kommer du förmodligen bli lika kÀr som jag. De hÄller formen perfekt och bjuder pÄ ett hÀrligt tuggmotstÄnd.

Torsdag: Inget klassiskt rotmos men minst lika gott, kan Ă€ta det bara som det Ă€r. Comfortfood nĂ€r det Ă€r som bĂ€st đŸ„°

Fredag: Har du provat min bakade risotto? Ett av mina mest uppskattade recept! VÀrldens bÀsta fredagsmiddag pga noll stök och 100% njut!