Veckans Meny 🥘

Här kommer veckans meny, jag hoppas att den ska inspirera till att du testar några nya recept i veckan eller kanske kommer tillbaka till en gammal favorit ❤️  Fler recept och inspiration till julens bak och matlagning hittar du i min bok jul: hur lätt som helst, köp den här!

Måndag: Krämig vegetarisk gryta med quorn och dijonsenap – en gryta med mycket smak av det jag gillar bäst: dragon, soltorkade tomater och dijonsenap 😍

Tisdag: Latbakad potatis 🥔 Att skiva bakpotatisen och baka i ugnen med goda spanska smaker blir oförskämt gott och går löjligt mycket snabbare än om du skulle baka dem hela. Det fina är också att de suger åt sig alla smaker från de andra ingredienserna. Det är så enkelt att laga den här rätten att precis alla kan göra det – även om man aldrig sett ett kök i hela sitt liv.

Onsdag: Spagetti i en krämig avokadosås. Det här är en ny favorit hemma hos oss och helt perfekt att svänga ihop när man har många avokados som är mogna samtidigt. Ja för alla vet ju hur det är först är alla avokados stenhårda och sen är alla mogna på samma gång. Då kan det vara kul att veta vad man kan hitta på förutom guacamole. Belugalinser är riktigt gott och om du inte har provat det ännu kommer du förmodligen bli lika kär som jag. De håller formen perfekt och bjuder på ett härligt tuggmotstånd.

Torsdag: Inget klassiskt rotmos men minst lika gott, kan äta det bara som det är. Comfortfood när det är som bäst 🥰

Fredag: Har du provat min bakade risotto? Ett av mina mest uppskattade recept! Världens bästa fredagsmiddag pga noll stök och 100% njut!