Veckans Meny 🥧

Jag hoppas att ni haft en fin helg ❤️ Jag har haft thanksgivingmiddag med ett stort gäng vänner och myst över att det ligger snö på backen.

Här kommer veckans meny, jag hoppas att den ska inspirera till att du testar några nya recept i veckan eller kanske kommer tillbaka till en gammal favorit 💫  Fler recept och inspiration till julens bak och matlagning hittar du i min bok jul: hur lätt som helst, köp den här!

Måndag: Ljummen pumpasallad med parmesan 🧀 Jag har alltid älskat butternutpumpa! Den här salladen svängde jag ihop till lunch en gång och la upp en bild på instagram i vanlig ordning, kommentarerna haglade in och alla ville ha receptet och jag var nästan chockad själv över hur gott det blev trots att rätten var så enkel.

Tisdag: Vegolarb 🌮 Den här enkla vegetariska vardagsrätten är en riktig räddare! Rätten går såklart lika bra att tillaga med kyckling eller nötfärs för den som vill.

Onsdag: Shepherds pie lagade min mormor ofta när jag var liten och alla vi barn älskade den och ”beställde” det ofta när vi skulle till mormor på middag. Det här är äkta ”comfort food” för mig ❤️

Torsdag: Jordnötssmörssoppa, en himla god och enkel soppa som får smak av jordnötssmör. Jag tycker den här soppan är beroendeframkallande. Hoppas du håller med! Soppan kan man också göra med pumpa eller sötpotatis

Fredag: Jag måste helt enkelt slå ett slag för husmansklassikern fläsk med löksås 🥓Det är bara så sinnessjukt gott, och när man äter fläsk med löksås är det snarare löksås med fläsk! 🧅 Min mormor och jag brukade laga detta på somrarna på landet och då var det alltid färskpotatis till, men går såklart med ofärsk också.