Veckans Recept ❄️

Glad måndag på er! Jag hoppas att ni haft en fin och mysig helg. Här kommer tips på vad ni kan laga till middag i veckan, klicka på rubrikerna för att komma till recepten. Fler superenkla recept hittar du i min kokbok Laga mat: steg-för-steg och podden Recept Direkt!

Måndag: Rostad potatis med bakad lax, enkelt, färgglatt och supergott. Var noga så du inte överbakar laxen, den ska vara glansig och fin inuti när den är klar 🧡

Tisdag:  Den här lagade mormor jämt till oss när vi var små, vi älskade den! Till och med mina vänner ville följa med hem till mormor och äta ”carbonara”. Det är egentligen inte alls en carbonara, men mormor kallar den för det så den får heta ”mormors carbonara”.

Onsdag: Pumpalasagne med spenat, fetaost och mandel. Jag lagar den hur ofta som helst och blir lika glad varje gång, att något så enkelt kan vara så himla gott, det är magiskt!

Torsdag: Laga middag på nolltid? Inga problem ❤️  Varsågoda här kommer receptet på den här tomatsoppan med halloumi 😍

Fredag: Halloumi tikka masala 🌶 Här spår jag en modern klassiker. Det här sån där mustig gryta med varma härliga kryddor och mjuka smaker. Den här lagar jag ofta till fest hemma då jag har ett kompisgäng som alla äter köttfritt. Den här rätten går snabbt att laga till många och alla älskar den.