Veckans Meny 🍝

Jag hoppas att ni haft en mysig helg ⛄️ Här kommer tips på vad ni kan laga för mat i veckan, för fler recept, tips och trix inför jul lyssna på min podcast Recept Direkt eller kolla in min bok Jul: hur lätt som helst 🎄

Måndag: Kålpudding är perfekt att lägga i matlådan, det är dessutom inte så noga när man lagar, man kan höfta lite och byta det ena mot det andra – så länge grunden är den samma! 👌🏻

Tisdag: En favorit från förra året – Spaghetti med tomat- och saffranssås! 🍝  Jag lagade den på en babyshower där fler kockar var bjudna. Jag gjorde efter många kval en tomatsås med saffran som jag älskar. Och vi ni det blev succé! Alla tog om och ville veta hur jag gjort. Det var ju noll svårt egentligen bara en god tomatsås med lite saffran i. En perfekt bjudrätt hur som, lätt att laga till många!

Onsdag: Något som också förenklar vardagen är den här jättegoda tacogratängen med alltiett! Testa, jag vågar nästan lova att hela familjen kommer uppskatta den!

Torsdag: Grönkål är verkligen gott, speciellt om man blandar det med parmesanost… Den här snabba pastan passar perfekt vintertid när det inte finns så mycket härliga grönsaker att välja på här i norden, utom just grönkål.

Fredag: Lax med saffransmos 🥰 Den här rätten är en favorit hos mig då den är så enkel att göra och förstå samtidigt som den bjuder på nya kombinationer. Jag kom på den jag funderade på fisk och saffran och hur man kunde få in saffran på annat sätt än genom en sås och pang så trillade polletten ner att jag skulle testa att smaksätta moset med det och wow så bra det blev!