Mina bästa nyårstips 🍾

Mina tre bästa tips inför nyår?
Slappna av och ha kul, ordna en bra playlist för kvällen och laga mat som du känner dig bekväm med!

Vad ska man strunta i?
Undvik att försöka imponera med att laga avancerad mat som du kanske inte prövat förr, det brukar aldrig bli kul. Mest stressigt
och svettigt i köket. Till min 25 års-fest skulle jag absolut göra hemgjorda tortillabröd till alla gäster, jag och min bästis Nicole kavlade och stekte i 4 timmar. På inget sätt värt mödan, stekoset eller träningsvärken i armarna! Nästa gång köper jag färdiga bröd och lägger dem i en fin kökshandduk istället.

Vad tycker du är viktigt när man dukar inför en festmiddag?
Levande ljus eller ljusslingor. Det är enkelt och skapar direkt festkänslan, speciellt nu när det är så mörkt ute. Ett enkelt knep utan att behöva köpa nya dukar och dekorationer är att lägga granris som en löpare på bordet ihop med en ljusslinga. Det blir jättevackert! Eller strö ut paljetter på bordet. Det blir kul och effektfullt.

Min bästa bjudmat?
Mat som jag vet alla gillar, men som ändå överraskar. I min bok ”Fest på 30 min.” har jag samlat alla mina bästa bjudrätter som jag lagat de senaste 15 åren. Bruschetta med ärtor, mynta och fetaost är det inte många som inte har provat förut, men alla älskar det! Eller min kyckling med citronsås. Det låter kanske enkelt men den är beroendeframkallande, fräsch och med mycket smak. Bjud på den mat du själv tycker om, då blir det bäst, enklast och roligast!

Mina recept hittat du enklast i mina böcker eller googla mitt namn och det du söker!

Gott nytt år kära ni! 🥂