Krispiga Salladswraps – Nya Tacosen

Krispigt och fräsch för alla som längtar efter att prova en annan form av tacos till fredagsmyset!

Kolla i veckans avsnitt här:

Salladswraps med asiatiska smaker

500 g blandfärs
2 krm salt
500 g savoykål
25 g smör
4 msk ljus soja
4 msk risvinäger
4 msk riven ingefära
4 vitlöksklyftor, pressade
1 tsk tabasco
1 dl yoghurt
1 dl naturella cashewnötter eller jordnötter
8 salladsblad isberg/roman eller huvudsallad
färsk koriander

Hetta upp en stekpanna rejält.
Lägg smöret i pannan låt det bli gyllenbrunt.
Tillsätt blandfärsen, salt och peppar och stek den på hög värme så den får färg.
Strimla savoykålen tunt.
Blanda soja, vinäger, ingefära, vitlök och tabasco i en liten skål.
När färsen fått färg så tillsätt kålen och låt den steka med tills den mjuknar.
Servera savoyfärsen i salladsblad ringla över lite yoghurt och strö över ett par nötter och färsk koriander.