Enkla glöggfesten

Hej på er!

Jag har bestämt mig för att ha en liten glöggfest i år. Så kul ska det bli. Länge sen jag bjöd in till någon större fest så känner mig jätteglad. Sitter nu och lurar på vad jag ska bjuda på. Jag tog fram en massa mumsiga glöggrecept till Amelia i år, spana in senaste numret som finns i butik nu.Tog också fram ett gäng recept till Fontana som jag jobbar med. Så blir nog en blandning av dom olika. Genomgående såklart att det ska vara snabbt och enkelt för det finns nästan ingen tid för att förbereda någonting 🙂

På söndag gästar jag Nyhetsmorgon igen, då blir det tema ”tjuvstarta julen” där man kan få lite inspiration till adventsbjudningarna.

Jag har bjudit blandat med folk allt från farmor till bästa kompisen och lite kollegor. Ska bli så kul att inviga mitt kök äntligen med de jag tycker bäst om och fira jul på riktigt och inte bara framför kameran. Som här när vi filmar Janssons avsnittet.

Planerar ni någon glöggfest i år?