Fredagsmys med filmtips

En sång för Marion på SVT play, alltså en så mysig film! Såg den i måndags och blev så berörd. Så fin och så enkel på något vis. Lyxigt att man nu kan se filmer på SVT play! Det är en film som jag skulle säga passar hela familjen. Varning dock om ni som jag är blödiga, näsdukarna framme!

Filmen handlar om (saxat från svt):

Buttre, men kärleksfulle, pensionären Arthur delar inte alls hustrun Marions passion för sång. Hon deltar med liv och lust i den lokala pensionärskören, medan han mest tycker det är pinsamt med äldre som sjunger heavy metal och utför robotdans. Men när Marion blir svårt sjuk övertalas Arthur att ta hennes plats i kören, vilket ändrar hans syn på livet och sin omgivning.

Foto Lina Eidenberg Adamo

Till filmen så blir det såklart popcorn och min supergoda tedrink! Btw har ni testat att rosta popcorn i kokosolja, det blir jättegott!

Till middag rekommenderar jag tacopaj, bearnaisegratäng eller en värmande halloumigryta!

Efterrätt så skulle jag servera citronmarängsviss, min favorit dessert!

Ha en underbar helg bästa ni!