Lägenhetsstyling

Planering av styling inför försäljning av min lägenhet. Nu är jag igång på riktigt med att sälja min lägenhet. Som jag sa så skulle jag börja leta efter en bra mäklare och jag tror jag hittat rätt nu. Återkommer med vilken det blev.

Idag var en tjej som här som ska hjälpa mig med stylingen av lägenheten, det känns så skönt. Jag kan ju i mitt jobb en hel del om styling men jag har bott här i 8 år och det är lätt att bli hemma blind och sen så är det ju skillnad på att göra fint för sig själv och skapa ett hem som så många som möjligt kan tänka sig att bo i. Därför vill jag ha hjälp att styla lägenheten.

Bland annat pratade vi om hur man skulle få uteplatsen så mysig som den är, mitt i vintern. Nu en plan för även den delen av att styla lägenheten det blir mysiga fällar, lyktor och sånt. Jag längtar verkligen till den här delen av flytten/inflyttningen är klar. Jag tycker det är oerhört vemodigt allt detta. Samtidigt som jag verkligen bara vill bli klar för jag är så ivrig att flytta till huset. Önskar i sånna här lägen att jag hade lite mer tålamod.

Nu ska jag baka saffransbröd från min julkokbok och försöka få lite ro i kroppen efter 10 intensiva arbetsdagar på rad. I helgen ska jag vara ledig och måla i nya huset. Det kommer kännas skönt.

Saffran är verkligen bästa genvägen till lugn och ro i själen. Jag vet inte vad det är, julmust har samma effekt på mig. Och känslan av en fryskall hemgjord ischoklad som långsamt smälter på tungan. Jag behöver ladda med sånt nu, för att må bra fram till jul trots att mitt luftiga schema även denna jul blev totalt fullt. Och lite till. Som tur är har jag min fantastiska assistent Bella som rycker in nu i december och hjälper mig med allt mellan himmel och jord. Annars hade det varit kaos på riktigt.