Kan knappt tro det!

(Betalt samarbete med Erik Olsson)

Nu är min lägenhet såld och jag kan knappt tro det är sant men det är det tack vare Shawn George min mäklare! Jag ska berätta, min lägenhet är ju väldigt speciell i och med att det är ett jättestort kök, men inget direkt vardagsrum. En planlösning inte alla älskar märkte vi på visningarna.

Budgivningen i gick i början skrämmande trögt och jag undrade var dessa matlagningsälskande människor fanns, kunde inte dom hitta just till mig.

 

Så igår hade Shawn en visning på ett annat objekt i en stockholmsförort och kvinnan som var där sa att köket var för litet. Shawn tog direkt med henne till min lägenhet som hon förälskade sig i och pang slängde in ett bud så vi kunde stänga affären samma kväll. Kan kort och gott varmt rekomendera Shawn om ni går i säljtankar. Kreativ och proffsig!

Igår sågs vi tillsammans med Shawn och skrev på och jag blev så glad för det är precis rätt person som flyttar in. Jag är ju töntigt sentimental när det kommer till den här lägenheten för jag har bott där hela mitt vuxna liv och allt stort som han hänt har hänt just där. Allt från Sveriges mästerkock, till första kokbokskontraktet, från 21 till 30 års kalas. Från sambo, till singel till blixtförälskad och jättekär. Från student till egenföretagare. Ja allt.

Nu lämnar jag med varm hand över till nästa som jag vet kommer stormtrivas där och så blickar jag nu framåt mot mitt nya liv här i parhuset på Lidingö. Något så fantastiskt att jag hade väldigt svårt att tro att just jag skulle kunna få uppleva detta i mitt liv. Att vara dödskär, hitta ett hus som passar oss som vi älskar och så få flytta dit!

Tack till Erik Olsson och Styled By Dahl för utan er hade det här inte alls varit så smidigt och bekvämt! Nu är det jag som åker och packar ihop lägenheten!