Min drömgarderob

– I samarbete med Elfa

Jag kan knappt tro att detta är hemma hos mig, men nu är den äntligen här min Graphite Closet från Elfa. Klicka här om du vill se hur det såg ut innan.

Jag har fått hjälp att rita upp hela garderoben och det kan du också få om du bokar ett digitalt möte här. Det är en kostnadsfri rit- och planeringstjänst.

Det som gjorde att jag valde Elfa ännu en gång, jag hade det i min tidigare lägenhet också.  Det är alla deras smarta och flexibla lösningar. Det går verkligen att utnyttja hela rummets yta och bygga hela vägen upp till tak. Smarta små krokar, snygga skohyllor och fiffiga lösningar i minsta detalj gör att det är enkelt att skapa en garderob som är både snygg och funktionell.

Jag uppskattar verkligen att man kan ha både öppna hyllor och snygga lådor där man kan kan gömma sånt man inte vill ha på display. Men det jag tycker är allra bäst är att systemet verkligen sväljer otroligt mycket. Se bara hur många skjortor som går att hänga utan att det ser stökigt eller trångt ut. Vi har gjort så att cirka halva garderoben är Christians och andra halvan är min.

Jag har föga förvånade rätt många klänningar.  Om jag skulle få fler eller färre i framtiden är det enkelt att flytta runt så förvaringen passar mina behov.

Speglar finns också  i sortimentet och om man vill kan man haka på en sån här liten hylla som man kan ställa lite olika prylar på. Vilket gör att rummet känns mer ombonat och mysigt. Vi vill inte att detta ska vara bara ett förråd utan en plats där vi kan umgås när dagen börjar och slutar. Men också en plats där man kan sitta själv och samla sig inför dagen eller lyssna på en bok samtidigt som man stryker eller hänger in tvätt.

Jag valde också att måla in min gamla spegel och ett skrivbord som blivit över när vi flyttade ihop. Till skrivbordet köpte jag en måttanpassad marmorskiva och vips så hade jag ett jättefint sminkbord som passade perfekt in här. Bakom skrivbordet har jag också gömt en liten avfuktare, tack vare den kan jag hänga in kläder som ska torka här. Avfuktaren gör att kläderna torkar på nolltid. Jag ÄLSKAR att sitta här på morgonen med en kaffe och göra mig redo för dagen. Oavsett om jag bara ska borsta håret och ta på en mysdress för att jobba hemma eller om jag ska göra en tv-sminkning och locka håret som tar närmare en timme  så är det otroligt skönt att ha en plats där allt är samlat. Belysningen vid spegeln är perfekt och jag kan prova alla kläder utan att störa någon annan i familjen. Vilket är lätt hänt om man har garderoben i sovrummet.

Drömmer du om en snygg och funktionell garderobslösning för just dig? Boka ett kostnadsfritt möte med Elfa så hjälper dom dig med sin rit- och planeringstjänst! Klicka här för att komma direkt dit.