Organisera & sortera

I betalt samarbete med SorteraMera.com

Puh. Tänkte kika in och berätta hur det går här hemma med vårt stora projekt. Alltså wow, vi hade aldrig kommit såhär långt på så kort tid om det inte var för Miriam. Precis som man behöver en PT på gymmet för att hålla koll på rätt teknik och orka hålla ångan uppe så är det exakt samma sak för hemmet. Miriam har en otrolig energi och är samtidigt tydlig och påminner hela tiden om vad vi ska hålla koll på för att få ordning i slutändan.

Det är lätt att fastna i att fundera kring var saker ska stå sen och hur allt ska bli. Men Miriam är då där och påminner om att först sorterar vi alla kategorier av kläder, skor, jackor med mera. Sen ser vi hur mycket som är kvar när vi delat in allt i spara, återvinn, skänk och sälj. Sen lägger vi saker på plats.

Viktigt att också komma ihåg att det först blir rörigare innan det blir bättre. Därför är det så skönt att göra ett sånt här projekt med ett proffs. För då kan man inte ge upp halvvägs utan man orkar hela vägen i mål, samtidigt som det såklart blir ungefär en miljon gånger bättre än om man försöker själv. Det har vi ju också gjort, oräkneliga gånger utan att lyckats hålla det en längre tid.

Vi skojade idag om att Miriam får besöka oss om ett par månader igen bara för att se hur det går och hålla lite koll. Och det kommer absolut ske för jag vill verkligen hålla i detta nu när vi investerar i ordningen på riktigt.

Förutom sitt glada humör har också Miriam med sig all tänkbar förvaring man kan behöva, man betalar sen bara för det man använder.

Sugen på att veta mer, kolla in Miriams informativa hemsida för att få reda på alla detaljer kring vad det kostar att anlita ordningskonsulten Miriam, hur hon jobbar och se fina bilder på hur bra det blir. Klicka här.

Följ Miriam på Instagram för inspiration kring att sortera mera!

 

Bor du inte i Sthlm och vill ha hjälp kan du få det på distans av Miriam.

Letar ordningskonsult men bor utanför Sthlm och vill ha hjälp praktiskt för att organisera en källare, vind, skafferi, garderob, garage eller annat kika här efter certifierade ordningskonsulter.

Återkommer med före och efter bilder här hemifrån imorgon ❤️!