Bästa rätterna till julbordet

Nu är det hög tid att börja planera årets julbord! Jag tänkte dela med mig av mina favoriträtter på julbordet i år. Det är en blandad kompott med både nya och gamla recept.

Min saftiga saffranskaka är ett supertips till årets julbord. Inte bara för att den är supergod men också för att den håller i flera dagar. Perfekt i mellandagarna ju! Receptet hittar ni här.

Köttbullar är en riktig klassiker på julbordet som alla gillar, stora som små. Jag har kommit på världens fiffigaste knep som gör att du kan göra många köttbullar på nolltid. Se hur i det här avsnittet på min Youtube-kanal.

Saffranstryffel är min favorit på dessertbordet! Också en toppenpresent till glöggminglet, julfirandet eller som en liten julklapp. Bara att lägga i en fin ask och ta med sig. Receptet hittar ni här.

Glögg är verkligen ett måste under julen. För att bryta av den klassiska varma glöggen rekommenderar jag att servera isglögg någon gång under helgen. Jätteenkelt att göra och så fräscht! Receptet hittar ni här.

En vegetarisk Jansons frestelse med fetaost är ett hett tips till årets julbord! Kanske är du vegetarian eller (som jag) inte ett jättefan av ansjovis. Hur jag gör min vegetariska variant kan ni se här på min Youtube-kanal.

Rödbetssallad i all sin ära, men rödbetssallad med getost är mycket smakrikare än sin klassiska kusin som vi brukar ha till köttbullarna. Receptet hittar ni här.